A cikk elolvasása kb. 2 percet vesz igénybe.
A cikk elolvasása kb 1 perc

Ahogy az előző cikkben is említettem, nagy mértékben növelheti az eladásaid, ha aktív vagy a közösségi médiában. Viszont ide kapcsolódóan nem árt naprakésznek lenni és tudni, hogy mikor hol és mit beszélnek rólad!

Bármi is legyen az oka annak, hogy nem tudod, hogy az emberek mit mondanak a munkádról, lépj át rajta. A potenciális vásárlóidat nem érdekli, hogy félsz – ők ebből csak annyit látnak, hogy nem beszélgetsz velük.

Veled mi a helyzet? Tudod, hogy mit mondanak az emberek rólad és a munkádról?

Tudtad, hogy több százan írnak blogot, készítenek publikus kívánságlistákat, amik tele vannak olyan dolgokkal, amiket meg szeretnének venni vagy el szeretnének érni?

És ezeket rendszerint meg is osztják a különböző platformokon… Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter… a lehetőségek tárháza kvázi végtelen.

Kapj értesítést, ha beszélnek rólad!

Annak érdekében, hogy értesülj, ha rólad beszélnek, azt tanácsolom, hogy állíts be egy Google Értesítést a nevedre, így bármikor amikor valaki megemlíti a neved, kapsz majd egy értesítést róla.

Ilyenkor nyugodtan csatlakozz be a beszélgetésbe egy szívmelengető, extra értéket adó kommenttel.

Kezeld ugyanazzal az imádattal az online rajongóidat, mint amivel ők kezelnek téged és így sokkal könnyebb szívvel válnak vásárlóiddá, ha épp úgy hozza az élet.

Tetszenek a blogbejegyzések? Csatlakozz az INGYENES instART Facebook Csoporthoz és értesülj elsőként mindenről, ami a házunk táján történik!

A csatlakozáshoz nem kell mást tenned, mint feliratkoznod a Chatbotunkra és ő majd mindenben segít!

Feliratkozom az instART MűvészMarketing Chatbotjára és csatlakozom a Facebook csoporthoz!